SMOKEY BURGER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smokey Burger. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:26 The patat wasn’t that good
23 jan 2023 om 11:28 Het eten was weer lekker. De wings waren heel goed gekookt. Ik heb extra saus bij de wings besteld, maar kreeg het niet...geef niks. De bezorger was ook netjes en aardig.
23 jan 2023 om 7:45 Eten was ok maar duurde ruim 2 uur voor het er was, ik denk dat ze lopend bezorgen?
9 jan 2023 om 0:06 Bezorgen van mijn eten was zeer slecht. Heeft mijn hele avond verpest
8 jan 2023 om 2:32 Gruwelijke chaps ezebi
6 jan 2023 om 12:36 Zoals altijd tooppp
2 jan 2023 om 11:34 Duurde te lang, eten was ok
29 dec 2022 om 20:37 Lange tijd niet zo slecht gegeten. Ik bestel hier niet meer.
29 dec 2022 om 18:43 When it´s nice; do it twice! Het wachten waard. Lekker eten en bezorgd weer met een aardige en netjes bezorger. Ik raad jullie zeker aan! Sommige klagen over de kosten, maar het kost wel om dit soort eten te maken. Money well spent.
29 dec 2022 om 8:49 Goed eten en veel ook! Snelle bezorging.
28 dec 2022 om 23:39 Eten was ok. Cheesy bacon fries zware oplichtingspraktijke, hoe durf je €9 hier voor te vragen?
26 dec 2022 om 12:37 Top