SMOKEY BURGER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1391 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smokey Burger. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:16 Lekker vers en goeie bezorging
20 sep 2022 om 8:25 Slechte service. 1,20 uur gewacht op 2 hamburgers. Gebeld, de Hamburgers gingen er net in. De keuze was om 17:19, zsm of 18:15. 18:30 nog niets. Zou 36 min duren Ik moest niet denken dat ik de enige was. Gecanceld
14 sep 2022 om 23:55 Toch echt wel de lekkerste in Amsterdam. Bezorgen ging ook vlotjes
14 sep 2022 om 0:15 Lekkere en sappige burgers en ook snel gezorgd. Hé proeft gewoon de houtskool smaak.
6 sep 2022 om 22:04 Was heel snel bezorgd 25 munuten en het eten was heerlijk
31 aug 2022 om 0:03 Ik heb heerlijk gegeten en bij mij was de bezorgtijd prima
26 aug 2022 om 15:40 Bezorging duurde een uur en was daarop nog eens 50 minuten laat
26 aug 2022 om 10:27 Om 22:15 twee burgers besteld. Ik woon 5 minuten van dit restaurant. Bezorger belde pas 23:45 aan. Ik heb nog naar de zaak gebeld om te vragen hoe het zit. Ja deze gaat nu de deur uit. Eerste en de laatste keer dat ik hier heb besteld!!!!!!!!!
26 aug 2022 om 10:04 It took 2 hours for my food to arrive! The place is 5 min away from my house. For one hour the delivery status said that it’ll be there any minute -.- then I had to call the restaurant to remind them about my order.
26 aug 2022 om 9:49 2,5 uur te laat. Alweer. Allemaal gekke excuusjes aan de telefoon, alweer. Maar eindstand: bizar lang wachten op je eten. Het eten is prima, maar niet '2,5 uur wachten'-prima. Ik zou hier niet meer bestellen tot ze hun shit op orde hebben.
26 aug 2022 om 2:19 Lange wachttijd! Om 22:34 besteld en pas 01:00 bezorgd!? Vriendin lag al te slapen en de eetlust was al weg.. kortom langer dan 2 uur wachten en voor wat? 2 burgers en een patatje :/ En ook nog onvriendelijk aan de telefoon. Thuisbezorgd onwaardig.
25 aug 2022 om 23:16 Bezorgtijd bijna 150 min en dit was niet op een zondag! Om 20:15 besteld en pas om 22:40 m’n eten gehad. De friet was koud en slap. Ik bestel al ruim 2 jaar hier maar het lijkt de laatste 2/3x slechter en slechter te worden helaas….. Teleurstellend!