SMOKEY BURGER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1755 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smokey Burger. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 8:35 Verzorger was heel vriendelijk Het eten was lekker alleen jammer dat er augurken op me burger zaten terwijl ik dat echt specifiek aangaf dat ik dat niet at. De smaak zit dan meestal ook in 't broodje waardoor het voor mij iets minder lekker was.
15 jun 2024 om 11:00 Ruim 2 uur gewacht op het eten. Smokey 2x gebeld. Gave beide keren aan dat het eten onderweg was. Werd 45 min na laatste belletje bezorgt. Burger en wings waren koud. Friet was nog wel warm. Vreemd.
10 jun 2024 om 8:11 Erg lekker eten! Bestelling verwisseld maar opgelost
10 jun 2024 om 0:41 Good quality ingredients
8 jun 2024 om 22:03 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger!
6 jun 2024 om 20:38 Super lekker, hele goede service en het was heel snel klaar
4 jun 2024 om 0:08 Perfecte burger zoals altijd
31 mei 2024 om 8:40 Really disappointed. I live like around 20 minutes from the restaurant and i had to wait about 1:30 to receive my order.
30 mei 2024 om 21:26 Ik raad het niet aan, de bestelling is niet aangekomen. nummer uitgeschakeld. Ik zal niet opnieuw bestellen.
21 mei 2024 om 10:02 The crunchy chicken burger very good
20 mei 2024 om 9:10 Heb nog nooit zolang hoeven te wachten
19 mei 2024 om 22:23 Vieze koude burger